Jens Jørgens Kringle

 

Jens Jørgens kringle

 

Ingredienser:

300 g mel

200 g oma

50 g sukker

2 æg

50 g gær

1 spks. Lunt vand

 

 

Oma’en smeltes og afkøles lidt, varm dej dræber gæren.

Når dejen er hævet rulles den ud og remons’en lægges i. (brun farin og revet æble)

Til slut, efterhævning og kringlen smøres med æg drysses med perlesukker.

 

Kringlen bages ved 220 gr. C

 

 

 

 

 

Holbæk Vinterbadere

hører under Sidesporet, www.sidesporet.dk, sammen med bl.a. Hollbæk Vandrerhjem, Kultur biografen Frysehuset, Tyrkisk bad, IsRosen, Holbæk Klatrepark, Holbæk Søbad

 

 

Sidst opdateret 12-12-2014 kl 15:00